Stowarzyszenie Pomocy Społecznej i Ochrony Zdrowia im. św. Łukasza w Olecku – DUPLIKAT NAGŁÓWKA 4

Strona Główna > Wzmocnienie konsultacji społecznych w powiecie oleckim > DUPLIKAT NAGŁÓWKA 4

Konferencja

Projekt „Wzmocnienie konsultacji społecznych w powiecie oleckim”

Dnia 23 maja 2014 roku odbyła się konferencja pt. „ Sport i zdrowie jako obszary konsultacji społecznych’’. W programie konferencji były m.in. wykłady nt. Wielosektorowa współpraca przy tworzeniu ,, Strategii Upowszechniania Kultury Fizycznej w Gminie Olecko na lata 2014 – 2020’’; Zdrowie lokalnej społeczności jako przedmiot konsultacji społecznych; Wpływ aktywności społecznej na rozwój lokalny.

Poniżej przedstawiamy zdjęcia z konferencji.